Wolt Rabattkod Promokod

Idag tänkte jag skriva om matappen Wolt som jag använder mig utav när jag beställer mat direkt hem till dörren, smidigt och enkelt. Jag har en Wolt Rabattkod 1NKQ som ger dig 50 kr att handla för på Wolt appen. Rabattkoden gäller endast nya kunder och din första beställning. Du kan hitta lite mer information om tjänsten och dem samarbetande restauranger i deras applikation eller på deras hemsida.

Wolt Rabattkod: 1NKQ


Hur du aktiverar Wolt Rabattkoden?

Steg 1: Ladda ner applikationen på App Store eller Google Play Store

Börja med att ladda ner applikationen “Wolt” på App Store eller på Google Play Store. Ladda ner applikationen och börja med att skapa ett användarkonto.

Steg 2: Aktivera din Wolt Rabattkod

När du skapar ditt användarkonto så kan du ange min rabattkod även kallad promokod vilket är 1NKQ. Alternativt kan du även aktivera vår promokod efter du har skapat ditt användarkonto hos Wolt. Detta gör du genom att klicka på din profil, och sedan på fliken “Ange promokod”. Även där kan du då ange vår promokod vilket är 1NKQ.

Vad är Wolt för något – vad används Wolt Rabattkod till?

Wolt är ursprungligen ett finskt startup företag som har levererat mat ända sedan 2014. Men redan 2016 så expanderade Wolt till Stockholm, Sverige. Sedan dess har dem utökat till ett flertal olika städer i Sverige: Stockholm, Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping och Gävle.

Wolt har ett enormt stort utbud av olika restauranger. Utbudet beror på vart du bor eller vill få din mat levererad. Det finns alla möjliga restauranger, asiatiskt, amerikanskt, klassisk husmanskost, och så vidare.

Wolt Rabattkod Promokod

Man beställer maten enklast genom deras applikation som både finns på App Store (Apple) och Google Play Store (Android). Det är även möjligt att beställa direkt ifrån deras hemsida om man vill det.

Leveranstiden när du beställer varierar oftast mellan 15 minuter till 45 minuter. Men det kan ta kortare eller längre tid beroende på hur många som beställer under tiden du genomför din beställning. I och med att det beror på hur mycket kurirerna har att göra.

Priserna varierar från restaurang till restaurang. Men med vår Wolt Rabattkod eller promokoden som jag erbjuder dig så sparar du 50 kr på hela din första beställning. Vilket betyder att du kan äta billigare på din första beställning.

Vart i Sverige är Wolt tillgängligt?

Wolt finns i flera städer runtom i Sverige, se nedanför för hela listan utav städer som har Wolt idag:

 • Borås
 • Eskilstuna
 • Gävle
 • Karlstad
 • Linköping
 • Norrköping
 • Stockholm
 • Sundsvall
 • Västerås
 • Örebro

Hur beställer jag mat med Wolt-appen?

Det är mycket enkelt att beställa mat via Wolt-appen, följ dessa enkla steg för att göra din första beställning.

Först måste du öppna appen och lägga till din adress. Välj en restaurang i listan över populära restauranger. Bläddra igenom restaurangmenyn och välj önskad maträtt enligt pris och önskemål. När du har valt vad du vill äta, gå nu till kassan. Välj att få beställningen levererad till din dörr eller utanför. Välj betalningsmetod och tillämpa eventuell Wolt Rabattkod. När betalningen har gått igenom så är det bara att vänta tills att din beställning genomförs utav restaurangen innan den körs ut av en av Wolt’s kurirer.

Förslag på restauranger att beställa ifrån Wolt med din Wolt Rabattkod?

Om du vill ha förslag på en restaurang att beställa ifrån på Wolt appen, titta in min artikel om dem fem bästa hamburgerrestaurangerna i Stockholm, kika in artikeln här!

Det kommer även att komma fler rekommendationer på riktigt bra restauranger som går att beställa ifrån Wolt appen

Hur kan jag tjäna gratis mat på Wolt genom dela min Wolt Rabattkod?

Man kan faktiskt tjäna gratis mat på Wolt genom att hänvisa en vän, detta gör du enklast genom att gå in på Wolt applikationen. Börja med att trycka på “Jag” och sedan på “Tjäna Wolt-krediter”, tryck sedan på “Dela din promokod”. Nu kan du välja några av alternativen så som att skicka din promokod till en vän genom SMS eller kanske genom Facebook Messenger.

När din vän registrerar sig genom din länk alternativt använder din Wolt Rabattkod när du registrerar dig så tjänar du 50 kr och din vän får också 50 kr för att registrera sig under din promokod.

Hur kan jag spara på leveransavgiften på Wolt?

Wolt har normalt sett en leveransavgift för alla beställningar som görs igenom Wolt. Men ibland kan man spara på leveransavgiften då Wolt har speciella erbjudanden med specifika restauranger med gratis leverans men även ibland har dem generella erbjudanden som gäller alla beställningar oavsett vilken restaurang du beställer ifrån på Wolt.

Belönar Wolt dig om du beställer oftare?

Wolt har för närvarande inget lojalitets-program där du blir belönad för att beställa oftare. Det är iallafall inget jag har sett och det är därför inget jag kan bekräfta.

Är det möjligt att avbeställa/ändra beställning på Wolt?

Normalt sett kan du avbryta din beställning via Wolt-appen. Om du agerar snabbt kan du vara berättigad till full återbetalning, du bör kontakta Wolt’s kundtjänst genom applikationen så fort som möjligt. När restaurangen väl börjar laga din mat är det vanligtvis inte möjligt att avbeställa eller ändra din beställning. Om din beställning kommer ofullständig eller felaktig kan du enkelt begära en återbetalning för den delen av din beställning genom Wolt’s kundtjänst.

Problem eller frågor? Kontakta Wolt kundtjänst

Wolt hanterar främst kundservice genom Wolt-applikationen. Navigera till appens hjälpavsnitt genom att trycka på “Jag” och sedan “Kundtjänst” för att komma i kontakt med kundtjänsten.


Obs! Jag får gratis måltid när jag hänvisar nya användare till Wolt (som du själv). Men först efter att du har slutfört din första beställning. I slutet av dagen får du 50 kr rabatt på din första Wolt-beställning. Samtidigt får jag 50 kr på Wolt för att bjuda in dig. Det är alltså en win-win för alla!

2 Kommentarer

 1. Tack för tipset om Wolt rabattkoden! Beställde precis en god hamburgare från BAP!

Lämna en kommentar