Wolt Rabattkod Promokod

Idag tänkte jag skriva om matappen Wolt som jag använder mig utav när jag beställer mat direkt hem till dörren, smidigt och enkelt. Jag har en Wolt Rabattkod 1NKQ som ger dig 50 kr att handla för på Wolt appen, rabattkoden gäller endast för nya kunder och för din första beställning. Du kan hitta lite mer information om tjänsten och dem samarbetande restauranger i deras applikation eller på deras hemsida.

Rabattkod: 1NKQ


Hur du aktiverar Wolt Rabattkoden?

Steg 1: Ladda ner applikationen på App Store eller Google Play Store

Börja med att ladda ner applikationen “Wolt” på App Store eller på Google Play Store. Ladda ner applikationen och börja med att skapa ett användarkonto.

Steg 2: Aktivera din Wolt Rabattkod

När du skapar ditt användarkonto så kan du ange min rabattkod vilket är 1NKQ, alternativt kan du även aktivera vår promokod efter du har skapat ditt användarkonto hos Wolt genom att klicka på din profil, och sedan på fliken “Ange promokod”, även där kan du då ange vår promokod vilket är 1NKQ.

Vad är Wolt för något?

Wolt är ursprungligen ett finskt start-up företag som har levererat mat ända sedan 2014, redan 2016 så expanderade Wolt till Stockholm, Sverige och sen dess har dem utökat till ett flertal olika städer i Sverige: Stockholm, Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping och Gävle.

Wolt har ett enormt stort utbud av olika restauranger som beror på vart du bor eller vill få din mat levererad. Det finns alla möjliga restauranger, asiatiskt, amerikanskt, klassisk husmanskost, och så vidare.

Wolt Rabattkod Promokod

Man beställer maten enklast genom deras applikation som både finns på App Store (Apple) och Google Play Store (Android), det är även möjligt att beställa direkt ifrån deras hemsida om man vill det.

Leveranstiden när du beställer varierar oftast mellan 15 minuter till 45 minuter, men det kan ta kortare eller längre tid beroende på hur många som beställer under den tiden du genomför din beställning då det beror på hur mycket kurirerna har att göra.

Priserna varierar från restaurang till restaurang. Men med rabattkoden som jag erbjuder dig så sparar du 50 kr på hela din första beställning, vilket betyder att du kan äta billigare på din första beställning.


Obs! Jag får gratis måltid för att hänvisa nya användare till Wolt (som du själv) men först efter att du har slutfört din första beställning. I slutet av dagen får du 50 kr rabatt på din första Wolt-beställning och jag får 50 kr på Wolt för att bjuda in dig – det är alltså en win-win för alla!

1 Kommentar

  1. Tack för tipset om Wolt rabattkoden! Beställde precis en god hamburgare från BAP!

Lämna en kommentar